Antwerpse Handjes

Deze lokale lekkernij leidt meer klanten naar je bakkerij. 

Boter, suiker, eieren, bloem en geschaafde amandelen. Dat zijn de ingrediënten van de wereldberoemde én gepatenteerde Antwerpse Handjes. Als lid van de Antwerpse Bakkersunie mag je die koekjes exclusief maken en verkopen. En dan rinkelt de kassa, natuurlijk.

15 miljoen potentiële klanten
Wist je dat Antwerpen gemiddeld zo’n vijftien miljoen toeristen per jaar lokt? Eén voor één mensen die benieuwd zijn naar onze streekproducten. Als lid van de Antwerpse Bakkersunie nemen we je op in de lijst met erkende verkooppunten en krijg je van ons een exclusieve sticker voor op je winkeldeur.

Collector’s item
De Antwerpse Handjes hebben ook een gepatenteerde verpakking. Je moet die doos dus verplicht gebruiken. Maar dat lijkt ons alleen een voordeel: je vindt dit collector’s item enkel in erkende verkooppunten zoals jouw bakkerij of patisserie.

Ook Antwerpse Handjes in chocolade
Elke bakker die lid is van onze organisatie mag het koekje maken en verkopen. Heb je een licentie, dan mag je dat koekje zelfs doorverkopen aan andere bakkers. Er bestaat ook een versie in chocolade, maar die mag niet zomaar iedereen maken. Als organisatie duiden we één producent aan die de chocolaatjes maakt voor alle erkende verkooppunten.

Top